Már 152 szócikk közül válogathatsz.

A Táncpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes tudástár. Legyél Te is a Táncpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: ifj. Nagy Zoltán Színházterem
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-04-17 22:11:47
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A [Magyar Táncművészeti Főiskola] Színházterme
A tervek szerint nemcsak saját növendékk színpadi gyakorlatának minőségi fejlesztéséhez járul hozzá, de idővel a művészetek más területein feltűnő ifjú tehetségek számára is lehetőséget nyújt a megnyilatkozásra.

A tervek szerint, nemcsak saját növendékek színpadi gyakorlatának minőségi fejlesztéséhez járul hozzá, de idővel a művészetek más területein feltűnő ifjú tehetségek számára is lehetőséget nyújt a megnyilatkozásra.

 

A Színháztermet ifj. [Nagy Zoltán], Kossuth-díjas balettművészről, a Főiskola volt rektoráról nevezték el, aki újító szellemiségével és a táncművészet valamennyi ága iránti fogékonyságával művészként, mesterként és vezetőként is a valódi értékek megteremtéséért dolgozott.
 

Nyitó előadás: 2010. február 18. 17:00 óra
Cím: 1145 Budapest, Columbus utca 87
 


Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése