Már 152 szócikk közül válogathatsz.

A Táncpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes tudástár. Legyél Te is a Táncpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Tánsosokat szeretettel meghívjuk a http://tancosvagyok.hu weboldalra, mely egy táncosok számára létesített közösségi oldal!

 

Ezen az oldalon rendszeresen tájékozódhat a táncos világgal kapcsolatos hírekről, valamint ön is közre adhat híreket egy üzenőfalon.

 

Továbbá megkeresheti rajta, esetleg meghívhatja rá ismerőseit, és ismerkedhet is, amit különböző fórumok tesznek lehetővé, kellemes társasággal.

 

Részletes adatlap kitöltési lehetőségek könnyebbé teszik a tagok közötti böngészést, adatlapjára képeket is tölthet fel, és online club szerűen üzemelő csoportokat is hozhat létre, melyek lehetnek nyílt és zártkörűek egyaránt, és külön csoport üzenőfal is létezik hozzá.

 

Várjuk regisztrációját. Kellemes időtöltést kívánunk önnek a portálon.

 


A szócikkhez társított címkék:
tánc , táncos , táncos közösség
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése