Már 152 szócikk közül válogathatsz.

A Táncpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes tudástár. Legyél Te is a Táncpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Testközelben Tánctábor
Verzió: 3  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-03-14 12:58:43
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Bemutatkozó a weboldalról:

A Testközelben Tánctábort a kreativitás, újításra való törekvés, folyamatos tanulás fontossága és a progresszivitás jellemzi.

Fontos számunkra a minőség és a maximálisan elégedett résztvevő.

A profi képzett tanárokon kívül, világszínvonalú táncterem, különböző programok és szórakozási lehetőségek várják az érdeklődőket. Táncóráinkat és azok stílusait folyamatosan bővítjük, hogy mindenki megtalálja a saját testének, képzettségi szintjének és ízlésének megfelelő órákat. A közös munka magas minőségéhez nélkülözhetetlennek tartjuk, hogy résztvevőink a higiénikus megjelenés mellett a tisztelet és a bizalom értékes tulajdonságaival rendelkezzenek.

Várjuk azokat a táncszerető amatőröket, profi táncosokat, akik szívesen kipróbálnák magukat és szeretnének a legjobb helyen lenni ahhoz, hogy tehetségüket megmutassák és továbbfejlesszék akár profi, vagy amatőr szinten.

Jövőképünk: egy olyan új képzett táncos generáció, akik megállják a helyüket bárhol a világban.

 

Létrehozva: 2009 - [Szegedi Kortárs Balett]

 
Médiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése